Kerstcadeau? Laat sokken bedrukken!

Kerstmis staat voor de deur! Dat betekend veel koude dagen en veel cadeaus! Omdat wij Kerstmannen zoals jij graag te hulp schieten hebben we het leukste Kerstcadeau voor jou uitgezoch. Laat Sokken bedrukken! Op onze sokken kan jij zelf een tekst laten bedrukken! Hiermee kan jij jouw eigen naam, bijnaam of leuke tekst op een paar sokken vereeuwigen.

Het leukste kerstcadeau van 2016

Het jaar is bijna voorbij, dus durven wij stiekem wel te zeggen dat deze sokken het leukste Kerstcadeau van 2016 zijn! Het allerleukste aan dit cadeau is dat je hem zelf kan ontwerpen. Hierdoor worden deze sokken speciaal voor jou gemaakt en bedrukt. Je kan er dus een heel persoonlijk cadeau van maken. Met een tekst die heel erg van toepassing is voor de persoon die dit zal uitpakken.

Onderkant sokken bedrukken

Waar we doorgaans aan de zijkant van sokken bedrukken. Heb je sinds kort ook de mogelijkheid om de onderkant van een paar sokken te bedrukken. Hier kan je zelf aangeven welke tekst je op de linker en de rechter sok bedrukt wil hebben. De foto hieronder geeft een leuk idee weer, van een tekst die je kan laten plaatsen.

Grappige sokken

Het hele idee achter deze sokken is best grappig. Het gaat er namelijk om dat jij op je luie zondag jouw voeten op tafel legt. Hierdoor worden jouw voeten zichtbaar en daarmee ook de onderkant van de sokken. Iemand die dat kan zien, ziet daardoor ook de tekst. Wanneer je hier een leuke boodschap zoals op de afbeelding hieronder zet. Kan je natuurlijk ontzettend hard lachen!

Onderkant sokken

Verzin dus zelf een leuke, grappige, gekke of juist hele lieve tekst. Dan zorgen wij voor een onvergetelijk cadeau! Of het nu is voor je vader, vriendje, broer, opa, moeder of zus is. Dit zal iets zijn wat ze niet snel zullen vergeten en waar ze nog lang over na zullen praten. Succes verzekerd!