Onderkant sokken bedrukken

Bij ons kan je zelf bepalen welke tekst jij op de onderkant van een paar zwarte sokken wil laten bedrukken. Dit kan echt van alles zijn. Jij typt het in en wij bedrukken het voor je. Dit is gegarandeerd het leukste cadeau voor liefhebbers van wijn en bier! Welke tekst mogen wij voor jou op de onderkant van deze sokken bedrukken?

Sokken met tekst aan de onderkant bedrukt

Dit cadeau is bedoelt voor de luie zondag. Wanneer jij met jouw voeten op tafel ligt en eigenlijk nergens zin in hebt. Op dat moment komen deze sokken echt van pas. Je kan doormiddel van deze sokken iemand namelijk heel (niet) subtiel vragen om een gunst. De gunst kan van alles zijn, maar het liefst iets waar jij erg blij van wordt zo een moment. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo krijgen we teksten binnen in het Nederlands en Engels. Vragen mensen via hun sokken om: Wijn, bier, Chocola, Kwark, eten, een knuffel en zelfs iemand vroeg om een kop koffie! Wat ga jij aan dit rijtje toevoegen?

Voor wie kan je deze sokken als cadeau kopen?

Je kan dit cadeau daarom ook eigenlijk voor iedereen kopen. Voor je opa die misschien wel fan is van een jong borreltje, je moeder die dol is op een rood wijntje en misschien wel voor jouw eigen vader of broer die niet vies zijn van een koud biertje. Dit cadeau is het leukst als iemand ergens echt gek op is qua eten of drinken!

Sokken als Kerstcadeau?

Je bent niet de eerste die dit een leuk cadeau vind. We bedrukken dagelijks tientallen sokken op de onderkant met een leuke tekst. Deze nagenoeg allemaal als Kerstcadeau. De traditionele Kerstsokken hangen in Amerika vaak aan de schoorsteen. Zodat er cadeaus in gestopt kunnen worden. Echter is het veel leuker om deze sokken zelfs na Kerst nog te kunnen gebruiken!