Valentijndag? Sokken bedrukken

Een uniek cadeau voor jouw Valentijndag: sokken bedrukken

Valentijndag - Sokken bedrukkenWil jij je vriend graag een Valentijnscadeau geven, maar weet je dat je hem niet blij maakt met een cliché Valentijndag cadeau. Geen cadeau die je in bijna elke winkel kan vinden? Geef dan een persoonlijk Valentijnscadeau waar hij ook nog eens iets aan heeft: bedrukte sokken. Sokken zijn niet alleen praktisch, maar door een tekst op de sokken te zetten geef je ook nog een uniek cadeau met een persoonlijke touch. Denk je dat jouw vriend zeker blij wordt van comfortabele sokken met een unieke tekst die je zelf op hebt gesteld bij het sokken bedrukken? Lees dan in dit artikel welke stappen je moet volgen voor sokken bedrukken en je weet zeker dat je de mooiste bedrukte sokken voor jouw vriend bestelt.

Stap 1: kies de sokken die je wil laten bedrukken

In het Valentijndag aanbod van MijnSok.nl vind je verschillende soorten sokken die je kunt laten bedrukken met een unieke en persoonlijke tekst. Kies de kleur die jij het mooist vindt en het beste bij je vriend vindt passen en selecteer deze sokken door op de sok te klikken. Heb je dit gedaan, dan opent er een nieuw scherm en ga je naar stap 2 van sokken bedrukken.

Stap 2: kies de juiste maat

Als je tijd, moeite en geld hebt gestoken in sokken bedrukken, wil je natuurlijk wel dat de sokken daadwerkelijk om de voeten van je vriend passen. Bij stap 2 van het bestelproces van sokken bedrukken kies je de juiste maat door deze maat te selecteren. Twijfel je over de maat? Dan kun je beter te grote sokken bestellen dan te kleine sokken aanschaffen. Sokken kunnen namelijk nog krimpen in de was, dus als je te kleine sokken bestelt is de kans klein dat de sokken na een tijdje niet meer goed passen.

Stap 3: kies het lettertype en de kleur voor de letters

Valentijnscadeau - sokken bedrukkenHeb je de juiste maat gekozen, dan kies je het lettertype dat je wil gebruiken om de sokken te bedrukken. Alle lettertypen zijn goed leesbaar, maar misschien heb je een voorkeur voor een specifiek lettertype voor sokken bedrukken. Is dit het geval, dan kun je dit lettertype selecteren. Heb je het juiste lettertype gekozen, dan kies je een kleur voor het lettertype. Let goed op dat de kleur van de letters goed leesbaar is op de ondergrond van de sok, want anders heb je de kans dat je jouw persoonlijke tekst niet goed kunt lezen.

Stap 4: schrijf een persoonlijke tekst

De belangrijkste stap van het sokken bedrukken is het schrijven van de persoonlijke tekst die je op de sok wil laten zetten. Denk goed na over de persoonlijke tekst die je op de sok wil laten zetten en kijk ook goed of er geen spelfouten in de tekst staan. Eventueel kun je de tekst ook aan de binnenzijde van de sok zetten, in dat geval betaal je €2,50 extra om de tekst ook aan de binnenkant van de sokken te bedrukken.

Stap 5: bestel en betaal de sokken

Zijn jouw sokken helemaal af, dan kun je de sokken bestellen door het te betalen aankoopbedrag te voldoen door middel van één van de veilige betaalmogelijkheden van MijnSok.nl. Heb je de sokken betaald, dan worden de sokken direct bedrukt en krijg je jouw sokken zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *